Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Martine Elderhuis

Advocaat | Personen- en Familierecht

Martine houdt zich bezig met het personen- en familierecht en dan in de breedste zin van het woord. U kunt zowel voor een echtscheidingsprocedure, omgangs- en alimentatiekwestie als voor een ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing bij haar terecht. Naast familierechtzaken behartigt Martine zaken op het gebied van het strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Ook daarin weet Martine de juridische wegen goed te bewandelen en kan zij cliënten ondersteunen bij lopende procedures.

Martine Elderhuis Personen En Familierecht

Over Martine Elderhuis

Gespecialiseerd in:

Duidelijkheid naar cliënten toe vindt Martine belangrijk. Cliënten weten wat zij kunnen verwachten als zij hun zaak aan haar voorleggen. Ook een goede samenwerking met cliënten is van essentieel belang. Op die manier kun je namelijk tot het beste resultaat komen. Een resultaat waarbij het niet gaat om het winnen van een zaak maar bij voorkeur om een resultaat waarin alle partijen zich kunnen vinden. Een resultaat dat gericht is op de toekomst en niet op de korte termijn.

Martine is vanaf 2006 werkzaam in de advocatuur en is begonnen op een klein advocatenkantoor in Oost-Groningen met een algemene rechtspraktijk. Zij heeft vervolgens de overstap gemaakt naar een middelgroot advocatenkantoor in Assen waar zij zich heeft gespecialiseerd in het personen- en familierecht, strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Vanaf 2023 is zij werkzaam bij Defenz Advocaten te Drachten. Een kantoor dat zij al vanaf haar studie kent doordat zij stage heeft gelopen bij het voormalige Machiels Advocaten.

Martine staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zij behandelt zaken zowel op uurtarief als op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Contactgegevens

Martine Elderhuis
Defenz Advocaten
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Opleiding

  • Meester in de rechten, Nederlands recht 
    1997-2005 Afstudeerrichtingen Strafrecht en Privaatrecht

Geregistreerde rechtsgebieden bij de Orde van Advocaten

Martine Elderhuis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.

We nemen dezelfde dag nog telefonisch contact met u op.