Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Samim Madjidi

Advocaat | Bouw en vastgoed en Algemene praktijk

Toewijding is de sleutel tot succes.

Samim Madjidi is een toegewijde advocaat die zich binnen de civiele praktijk voornamelijk bezighoudt met vastgoed gerelateerde zaken. Hij adviseert en procedeert regelmatig op het gebied van het civiele bouwrecht, (ver)koop van (on)roerende zaken, VvE-recht en huurrecht.

Als advocaat staat Samim pal voor de belangen van zijn cliënten en streeft altijd naar het beste resultaat. De cliënten van Samim omschrijven hem als een ‘kundige advocaat’. Iemand die ‘de leiding neemt’ en ‘met goede oplossingen komt.’ Iemand die ‘goed bereikbaar is’, ‘vriendelijk en begrijpelijk reageert’ en ‘kennis heeft van zaken.’

Samim Madjidi

Over Samim Madjidi

Gespecialiseerd in:

Samim is bijzonder geïnteresseerd in het burgerlijk procesrecht. Hij procedeert regelmatig bij de Raad van Arbitrage in bouwgeschillen, de rechtbank en het gerechtshof, maar verliest daarbij een praktische oplossing niet uit het oog.

Samim is sinds 2019 werkzaam bij Defenz Advocaten. Hij is in 2018 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de specialisaties privaatrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Gedurende zijn studie en kort daarna is hij werkzaam geweest bij een van de grote rechtsbijstandsverzekeraars uit het Noorden.

Hij houdt van reizen en vermaakt zich graag met een potje schaken. Hij houdt van lezen, volgt de politiek nauw op de voet, sport regelmatig en maakt met genoegen tijd vrij voor een gezellig kopje koffie.

Contactgegevens

Samim Madjidi
Defenz Advocaten
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Opleiding

 • Nederlands recht
  2015-2018, Universiteit Groningen
 • Rechtsgeleerdheid
  2011-2015, 
  Universiteit Groningen

Nevenfuncties

 • Lid Vereniging Jonge
  Onroerend goed Juristen (VJOJ). 
 • Lid Vereniging Jonge Procesrechtadvocaten (VJP)

Publicaties

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan of neem telefonisch contact op

Als u het formulier invult nemen we dezelfde dag nog contact op.