Eline de Boer

Met enthousiasme en interesse houdt Eline zich bezig met de algemene praktijk.

De Friese Eline werkt graag met mensen en houdt van de dynamiek tussen de cliënten en het  juridische vraagstuk. Elke zaak is anders, elke cliënt heeft zijn eigen verhaal dat vraagt om een eigen, op maat gemaakte oplossing.

Ze is een gedreven jurist en is cum laude afgestudeerd met als specialisme het privaatrecht. Tijdens haar studie heeft ze stage mogen lopen bij een advocatenkantoor in Groningen, onderzoekstage gedaan bij de Rijksuniversiteit Groningen, is ze actief geweest bij studieverenigingen en heeft ze voor meerdere partijen (commerciële) schrijfopdrachten uitgevoerd. Bovendien heeft ze zich ontwikkeld door de diverse bijbanen die ze gehad heeft. Zo is ze administratief medewerker bij de Rijksuniversiteit Groningen geweest, heeft ze langere tijd sales gedaan in een callcenter en heeft ze een periode gewerkt als model.

In haar vrije tijd helpt ze haar vriend met zijn eigen ondernemingen (voornamelijk binnen de fitnessindustrie), door onder andere het redigeren van teksten, meedenken over marketing en vinden van oplossingen voor juridische kwesties. Daarnaast brengt ze graag tijd door met vrienden en familie, leest veel, gaat vaak naar de film in het Groninger Forum en houdt van high intensity training workouts met/bij haar vriend. Ook gaat ze nog graag terug naar de boerderij (melkveehouderij) in Hoornsterzwaag waar ze is opgegroeid.

Expertises

Publicaties

Uitspraken

Contactgegevens

088- 515 9099

Contactformulier

Opleiding

  • International Communication (Engelstalig)
    2010 – 2011, Hanzehogeschool Groningen
  • Bachelor Internationaal & Europees Recht (+ bachelorvakken civiel effect)
    2011 – 2015, Rijksuniversiteit Groningen
  • Master of Laws, LLM, Privaatrecht (Cum laude afgestudeerd)
    2015 – 2020, Rijksuniversiteit Groningen

Voor vragen of advies kunt u contact opnemen onze advocaten: