Eline de Boer

Advocaat

Met enthousiasme en interesse houdt Eline zich bezig met de algemene praktijk.

 

De Friese Eline werkt graag met mensen en houdt van de dynamiek tussen de cliënten en het juridische vraagstuk. Elke zaak is anders, elke cliënt heeft zijn eigen verhaal dat vraagt om een eigen, op maat gemaakte oplossing.

Ze is een gedreven jurist en is cum laude afgestudeerd met als specialisme het privaatrecht. Tijdens haar studie heeft ze stage mogen lopen bij een advocatenkantoor in Groningen, onderzoekstage gedaan bij de Rijksuniversiteit Groningen, is ze actief geweest bij studieverenigingen en heeft ze voor meerdere partijen (commerciële) schrijfopdrachten uitgevoerd. Bovendien heeft ze zich ontwikkeld door de diverse bijbanen die ze gehad heeft. Zo is ze administratief medewerker bij de Rijksuniversiteit Groningen geweest, heeft ze langere tijd sales gedaan in een callcenter en heeft ze een periode gewerkt als model.

In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool (‘s ochtends vroeg om 7 uur is volgens haar het beste moment) en brengt ze vooral veel tijd door met haar vrienden.

Uitspraken

Contactgegevens

Opleiding

  • International Communication (Engelstalig)
    2010 – 2011, Hanzehogeschool Groningen
  • Bachelor Internationaal & Europees Recht (+ bachelorvakken civiel effect)
    2011 – 2015, Rijksuniversiteit Groningen
  • Master of Laws, LLM, Privaatrecht (Cum laude afgestudeerd)
    2015 – 2020, Rijksuniversiteit Groningen