Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Jaap Feitsma

Advocaat

Jaap is sinds december 2020 werkzaam bij Defenz Advocaten. Voor zijn overstap naar Defenz Advocaten is Jaap een aantal jaren als advocaat werkzaam geweest bij één van de grote kantoren in Noord Nederland.

 

Jaap houdt zich bezig met de algemene civiele praktijk en heeft onder meer veel ervaring met procederen en adviseren in zaken op het terrein van het bouwrecht, het contractenrecht, het aansprakelijkheidsrecht, geschillen inzake erfdienstbaarheden en aardbevinggerelateerde kwesties. Hij staat zowel particuliere als zakelijke klanten bij.

Jaap streeft altijd naar het hoogst haalbare resultaat, waarbij het persoonlijke en directe contact met zijn cliënt centraal staat. Jaap is een nuchtere Noorderling, die tijd neemt voor zijn cliënten en oog heeft voor detail.

“Ik ben ervan overtuigd dat het beste resultaat behaald wordt door mij vast te bijten in de zaak, de zaak grondig te analyseren, op de hoogte te zijn van geldende wetgeving en jurisprudentie en samen met mijn cliënt te bepalen wat de beste strategie is.

Door het achterliggende belang van mijn cliënt te achterhalen, ben ik in staat op korte termijn tot de kern van het geschil te komen, waardoor mogelijke oplossingen snel duidelijk worden en cliënten weten waar zij aan toe zijn. Als die oplossing bestaat uit procederen, dan ga ik dat zeker niet uit de weg.”

Jaap is in 2017 afgestuurd aan de Rijksuniversiteit Groningen en woont in Veendam. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek en voetbalt hij.

Contactgegevens

Jaap Feitsma
Defenz Advocaten
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Opleiding

  • Master Nederlands recht – specialisatie bedrijfsrecht en privaatrecht
    2013 – 2016, Rijksuniversiteit Groningen