Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Advocaten

Heeft u een advocaat nodig? Defenz Advocaten heeft
voor elke zaak een specialist klaarstaan die bij u past.
Onze advocaten zijn samen gespecialiseerd op ruim 20 rechtsgebieden. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of kijken bij de veelgestelde vragen.
Advocaat / Partner
Gerrit Wempe is gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Daarnaast heeft hij een tuchtrechtelijke praktijk.
Advocaat / Partner
Personen- en familierechtadvocaat, mediator en overlegadvocaat. Doelgericht en betrokken. Andrea is hard op haar lijn, maar zacht op de persoon.
Advocaat
Ervaren specialist op het gebied van sociaal zekerheid- en personen- en familierecht. In zijn werk legt hij de focus op kennis en welzijn van mensen.
Advocaat
Toewijding is de sleutel tot succes. Onder dit motto houdt Samim zich bezig binnen de civiele praktijk voornamelijk met vastgoed gerelateerde zaken.
Advocaat
Jaap houdt zich bezig met de algemene civiele praktijk en heeft onder meer ervaring met procederen en adviseren in zaken op het terrein van bouwrecht en contractenrecht.
Advocaat
Ivar is werkzaam in de algemene praktijk. Tijdens zijn studie heeft hij zich daarnaast verdiept in het internationaal privaatrecht en het faillissementsrecht.
Advocaat
Rieneke is werkzaam binnen het personen- en familierecht en de algemene civiele praktijk. Ze zet zich hierbij in voor het vinden van een passende en duurzame oplossing.