Advocaten

Heeft u een advocaat nodig? Defenz Advocaten heeft
voor elke zaak een specialist klaarstaan die bij u past.
Onze advocaten zijn samen gespecialiseerd op ruim 20 rechtsgebieden. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of kijken bij de veelgestelde vragen.
Advocaat / Partner
Specialist in insolventierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. met de focus op duidelijkheid. Ook is hij curator in faillissementen.
Advocaat / Partner
Toegewijd advocaat, gespecialiseerd in tuchtrecht en bestuursrecht. Gerrit heeft affiniteit voor de zorg en staat regelmatig medici bij.
Advocaat / Partner
Personen- en familierechtadvocaat, mediator en overlegadvocaat. Doelgericht en betrokken. Andrea is hard op haar lijn, maar zacht op de persoon.
Advocaat
Ervaren specialist op het gebied van sociaal zekerheid- en personen- en familierecht. In zijn werk legt hij de focus op kennis en welzijn van mensen.
Advocaat
Toewijding is de sleutel tot succes. Onder dit motto houdt Samim zich bezig binnen de civiele praktijk voornamelijk met vastgoed gerelateerde zaken.
Advocaat
Met enthousiasme houdt Eline zich bezig met de algemene praktijk. Ze is een gedreven jurist en is cum laude afgestudeerd met als specialisme het privaatrecht.
Advocaat
Jaap houdt zich bezig met de algemene civiele praktijk en heeft onder meer ervaring met procederen en adviseren in zaken op het terrein van bouwrecht en contractenrecht.
Advocaat
Ivar is werkzaam in de algemene praktijk. Tijdens zijn studie heeft hij zich daarnaast verdiept in het internationaal privaatrecht en het faillissementsrecht.