Dag van de scheiding op 14 september 2018

Na de vakantie neemt het aantal nieuwe scheidingen opvallend toe. Het is cliché, maar het is wel echt waar. In de dagelijkse routine van werk, (schoolgaande) kinderen en sociale afleiding, worden de gevoelens van onvrede over de relatie  wat makkelijker onderdrukt. Tijdens de vakantie, als men 24/7 in elkaars aanwezigheid verkeert, spelen de gevoelens van onvrede over de relatie vaak op.

De vraag die wij vaak horen is of de kinderen tijdens de vakantie mogen  bellen met de andere ouder en of dat wellicht onrust meebrengt voor het kind.

Wij hopen voor alle kinderen van gescheiden ouders dat ze een onbezorgde vakantie hebben en het plezier dat ze met de ene ouder hebben mogen delen met de andere ouder.

Als straks na de zomer die nieuwe scheidingen weer binnenkomen hoopt, zal ons team van scheidingspecialisten ouders begeleiden in het proces om tot een voortgezet ouderschap na scheiding te komen. Want kinderen van gescheiden ouders kunnen ook blije kinderen  zijn omdat de ouders het goed voor ze geregeld hebben.

Bezoek ons kantoor op 14 september a.s. tussen 10.00 uur en 17.00 uur voor informatie over scheidingen, voortgezet ouderschap na (echt)scheiding, ouderschapsplannen en alimentatie.

Geen tijd tijdens kantooruren? Geen probleem!

U kunt nu ook een afspraak maken op donderdagavond tussen 17:00 en 20:00 uur. Bel voor een afspraak:

088- 515 9099