Strafrecht

Heeft u een goede verdediging of juist advies nodig in een strafproces? Onze advocaten helpen u hierbij!

Het strafrecht is per definitie het speelveld tussen overheid en burger. Zaken binnen het strafrecht kunnen gaan om jeugdrecht, mishandeling,zedenzaken, diefstal, drugszaken, rijden onder invloed, moord/doodslag. De officier van Justitie kan u dagvaarden, maar ook een schikkingsvoorstel doen.

Het is altijd verstandig een strafrechtadvocaat te consulteren omtrent de vraag of het verstandig is de transactie te accepteren of om op voorafgaande aan de zitting getuigen op te roepen. Het dossier wordt namelijk eenzijdig opgebouwd door de officier van Justitie en deze heeft niet altijd oog voor ontlastende verklaringen.

Onze specialisten op dit gebied
Advocaat / Partner
Specialist in insolventierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. met de focus op duidelijkheid. Ook is hij curator in faillissementen.
Advocaat / Partner
Personen- en familierechtadvocaat, mediator en overlegadvocaat. Doelgericht en betrokken. Andrea is hard op haar lijn, maar zacht op de persoon.
Advocaat
Specialist op het gebied van sociaal zekerheid- en personen- en familierecht. In zijn werk legt hij de focus op kennis en welzijn van mensen.
Advocaat
Toewijding is de sleutel naar succes. Onder dit motto houdt Samim zich bezig met de algemene praktijk.
Verwant nieuws
Helloquence 61189 Unsplash
Ondernemers

Omgevingsrecht

Heeft u last van een vervuild perceel, geluidshinder of vragen over een vergunning? Onze advocaten kunnen u hierbij helpen! Het omgevingsrecht heeft betrekking op het

Read More »
Vincent Versluis 198649 Unsplash
Ondernemers

Ondernemingsrecht

Start u een onderneming, heeft u hulp nodig bij een contact of heeft u een vraag over uw werknemers? Onze advocaten kunnen u hierbij helpen! Onder ondernemingsrecht

Read More »
Simon Rae 665579 Unsplash
Particulieren

Personen- en familierecht

Heeft u hulp of advies nodig bij alimentatie, huwelijkse voorwaarden, echtscheiding of andere onderwerpen binnen het personen- en familierecht? Onze advocaten kunnen u hierbij helpen!

Read More »

Geen tijd tijdens kantooruren? Geen probleem!

U kunt nu ook een afspraak maken op donderdagavond tussen 17:00 en 20:00 uur. Bel voor een afspraak:

088- 515 9099

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen!

Bezoekadres
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Telefoonnummer
088- 515 9099

E-mailadres
info@defenz.nl

Contactformulier