Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Vacature studentstage (doorlopend)

Zit jij in de afrondende fase van jouw bachelor- of master Nederlands recht en wil jij kennismaken met de juridische praktijk? Twijfel jij of de advocatuur iets is voor jou? Solliciteer dan nu voor een student-stage bij Defenz Advocaten.

 

Bij Defenz Advocaten zijn wij doorlopend opzoek naar student-stagiairs die kennis willen maken met de juridische praktijk en de advocatuur. Gedurende acht weken bieden wij jou de mogelijkheid om alle ins en outs van de juridische praktijk en de advocatuur te leren kennen.

Wat ga jij doen?

Gedurende jouw stageperiode loop jij volledig mee in de dagelijkse praktijk van onze advocaten. Je krijgt te maken met alle rechtsgebieden waar Defenz Advocaten in actief is en wordt begeleid door één van onze ervaren advocaten.
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verrichten van literatuur- en jurisprudentieonderzoeken en het bijwonen van cliëntgesprekken en overleggen. Daarnaast stel jij conceptbrieven en -processtukken op. Ook heb je de mogelijkheid om in overleg artikelen te schrijven over juridisch interessante onderwerpen die op onze website en LinkendIn-pagina worden geplaatst.

Wat bieden wij?

 Wij bieden jou een zeer aangename sfeer om jouw stageperiode te doorlopen. Verder bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen door aan de slag te gaan met zaken die er echt toe doen.
Wij bieden jou een goede begeleiding door jouw stage na afloop te evalueren en jou van schriftelijke stagebeoordeling te voorzien. Over een eventuele schadevergoeding valt er altijd met ons te praten.

Enthousiast?

 Solliciteer nu door jouw cv, motivatiebrief, eventueel cijferlijst en andere stagebeoordeling(en) te mailen naar madjidi@defenz.nl.
Wil jij eerst meer informatie voordat je gaat solliciteren? Dat kan ook. Neem dan contact op met onze advocaat Samim Madjidi door te mailen naar madjidi@defenz.nl of te bellen naar 06-30206318.

Geen tijd tijdens kantooruren? Geen probleem!

U kunt nu ook een afspraak maken op donderdagavond tussen 17:00 en 20:00 uur. Bel voor een afspraak:

088- 515 9099