Ondernemingsrecht

Start u een onderneming, heeft u hulp nodig bij een contact of heeft u een vraag over uw werknemers? Onze advocaten kunnen u hierbij helpen!

Onder ondernemingsrecht kunnen diverse rechtsgebieden vallen, zoals arbeidsrecht, contractenrecht en vennootschapsrecht.

Wij beschouwen het rechtsgebied als vennootschapsrecht en contractenrecht, omdat wij aparte specialisten voor arbeidsrecht hebben. Specifiek gaat het om contracten tussen ondernemingen die problemen opleveren of de inrichting van vennootschappen.

Mr. Gerrit Wempe kan u hier uitgebreid over voorlichten.

Onze specialisten op dit gebied
Advocaat / Partner
Specialist in insolventierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. met de focus op duidelijkheid. Ook is hij curator in faillissementen.
Advocaat / Partner
Toegewijd advocaat, gespecialiseerd in tuchtrecht en bestuursrecht. Gerrit heeft affiniteit voor de zorg en staat regelmatig medici bij.
Advocaat / Partner
Personen- en familierechtadvocaat, mediator en overlegadvocaat. Doelgericht en betrokken. Andrea is hard op haar lijn, maar zacht op de persoon.
Advocaat
Ervaren specialist op het gebied van sociaal zekerheid- en personen- en familierecht. In zijn werk legt hij de focus op kennis en welzijn van mensen.
Advocaat
Toewijding is de sleutel tot succes. Onder dit motto houdt Samim zich bezig binnen de civiele praktijk voornamelijk met vastgoed gerelateerde zaken.
Advocaat
Met enthousiasme houdt Eline zich bezig met de algemene praktijk. Ze is een gedreven jurist en is cum laude afgestudeerd met als specialisme het privaatrecht.
Verwant nieuws
S020
Ondernemers

Insolventierecht

Kunt u niet aan uw financiële verplichtingen voldoen en dreigt uw bedrijf failliet te gaan? Of heeft u een curator nodig? Onze advocaten kunnen u hierbij helpen! Insolventierecht

Read More »
Rawpixel 761477 Unsplash
Ondernemers

Letselschaderecht

Hebt u schade ondervonden door een ongeval, aanval van een dier of een medische fout? Onze advocaten kunnen u hierbij helpen! Defenz Advocaten beschikt niet over een

Read More »
Helloquence 61189 Unsplash
Ondernemers

Omgevingsrecht

Heeft u last van een vervuild perceel, geluidshinder of vragen over een vergunning? Onze advocaten kunnen u hierbij helpen! Het omgevingsrecht heeft betrekking op het

Read More »

Geen tijd tijdens kantooruren? Geen probleem!

U kunt nu ook een afspraak maken op donderdagavond tussen 17:00 en 20:00 uur. Bel voor een afspraak:

088- 515 9099

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen!

Bezoekadres
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Telefoonnummer
088- 515 9099

E-mailadres
info@defenz.nl

Contactformulier