Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Duurzame advocaten

Weg met de papieren dossiers! Defenz Advocaten schakelde als een
van de eerste advocatenkantoren over op een digitale werkwijze.
Wij beschouwen ons zelf als duurzame advocaten.

Gratis oriënterend gesprek!

Vraag nu een gratis oriëntatiegesprek aan! We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Zonnepanelen

Defenz levert energie

Vrijwel ieder kantoor probeert tegenwoordig duurzaam te zijn. Defenz advocaten is hier vroeg mee begonnen. Al in 2010 is het kantoor in Drachten grotendeels voorzien van Led-lampen, hetgeen tot op heden een aanzienlijke energiebesparing heeft opgeleverd. Daarnaast zijn er in oktober 2013 52 zonnepanelen op het dak van kantoor Drachten geplaatst, die jaarlijks gemiddeld zo’n 12.000 kWh stroom opleveren. Het kantoor heeft in 2015 het stroomverbruik verder naar beneden gebracht door de aanschaf van een nieuwe server. Deze server is tweemaal zo snel als de vorige server, maar verbruikt de helft van de energie die de oude server nodig had.

0
Elektrische oplaadpunten
0
Zonnepanelen
0
kWh stroom per jaar

Digitaal werken

In 2014 is binnen het kantoor het papierarm werken ingevoerd. Dit wil zeggen dat binnen het kantoor voornamelijk digitaal wordt gewerkt, en slechts wanneer nodig, met papierendossiers. Hiermee zijn de grote pallets briefpapier die 4 maal per jaar werden binnengebracht iets van ‘vroeger’ geworden. Ook de rechtelijke macht is voorbereidingen aan het treffen om op digitale dossier over te kunnen stappen. Bij Defenz Advocaten hebben we hier al op ingespeeld. Onze advocaten kunnen daarom ook thuiswerken of zelfs met uw digitale dossier bij u op kantoor langskomen om ter plekke documenten op te stellen.

Elektrisch opladen

Sinds 2017 beschikt het kantoor over een laadpaal waarmee twee elektrische of hybride auto’s opgeladen kunnen worden. Hier wordt goed gebruik van gemaakt, omdat de meeste advocaten bij ons elektrisch of in een hybride auto rijden. Uiteraard is de laadpaal ook door onze bezoekers te gebruiken. U kunt de laadpas bij de receptie ophalen zodat u uw auto tijdens uw bezoek aan ons kunt bijladen.

Oplaadpaal