Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Werken bij

Werken bij Defenz Advocaten betekent werken bij een middelgroot kantoor dat actief is in heel Noord-Nederland; betekent werken bij een kantoor waar de lijntjes kort zijn en de sfeer uiterst aangenaam; betekent werken in een omgeving waarin jou grote vrijheid wordt geboden om jouw dossiers naar eigen inzicht te behandelen. Uiteraard kun je altijd bij een collega binnenlopen om te sparren over een zaak, maar jij bepaalt de aanpak in jouw dossiers.

Waarom Defenz Advocaten?

Met advocaten die zich in verschillende rechtsgebieden hebben gespecialiseerd, bieden wij een breed pakket aan oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast bestaat er bij ons de mogelijkheid om in overleg een eigen praktijk op te zetten in een rechtsgebied dat jou het beste ligt.

Word jij enthousiast van de mogelijkheden die Defenz Advocaten jou kan bieden, aarzel niet en solliciteer nu door jouw cv, motivatiebrief, cijferlijst en eventuele stagebeoordeling(en) te sturen naar bestuur@defenz.nl t.a.v. de maatschap.

Ook op de momenten dat er geen vacatures openstaan, kun je bij ons solliciteren. Wij bewaren dan jouw sollicitatie en nemen direct contact met jou op zodra wij opzoek zijn naar een nieuwe medewerker of stagiair.