Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Rieneke Dreijer

Advocaat

Rieneke is werkzaam binnen het personen- en familierecht en de algemene civiele praktijk. Ze verdiept zich graag in de juridische aspecten van een zaak en stemt haar adviezen zorgvuldig af op haar cliënten.


Rieneke zet zich hierbij in voor het vinden van een passende en duurzame oplossing. Die oplossing kan soms ook worden gevonden zonder een procedure bij de rechter. Dit heeft in veel gevallen de voorkeur. Rieneke denkt dan ook graag met u mee of dit in uw zaak ook mogelijk is. Mocht het toch nodig zijn om de kwestie aan de rechter voor te leggen, dan kunt u rekenen op een betrokken advocaat die u hierbij zorgvuldig zal begeleiden.

Tijdens haar werk houdt Rieneke oog voor de impact die een juridische kwestie kan hebben. Ze vindt oprechte aandacht en een goed contact van begin tot eind zeer belangrijk. Daarbij kan ze u zowel in het Nederlands als Fries te woord staan.

In juli 2022 is Rieneke afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met de specialisatie privaatrecht. Daarbij heeft ze zich onder meer verdiept in het personen- en familierecht. Haar scriptie ging over de participatie van kinderen en jongeren in juridische procedures.

In haar vrije tijd houdt Rieneke zich bezig met het maken en luisteren van muziek. Ook brengt ze graag tijd door met haar vrienden en familie.

Contactgegevens

Rieneke​ Dreijer
Defenz Advocaten
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Opleiding

  • Bachelor in de Rechten, Rechtsgeleerdheid, IT-recht
    2017-2020, Universiteit Groningen
  • Master’s degree, Privaatrecht
    2020-2022, Universiteit Groningen