Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Ivar Boschma

Advocaat | Algemene praktijk

Ivar is een enthousiaste en praktische advocaat met ervaring in de algemene civiele praktijk. Hij wil graag weten wat de wensen en behoeftes van zijn cliënten zijn, zodat hij zijn adviezen daarop kan afstemmen.

Verder heeft Ivar een Friese achtergrond. Die Friese achtergrond brengt een nuchterheid mee waardoor Ivar het hoofd koel houdt in lastige situaties. En hij kan cliënten indien gewenst in het Fries te woord staan.

Zijn kennis van het civiele recht, waaronder vastgoedkwesties en het contractenrecht, stelt Ivar in staat de mogelijkheden en risico’s in kaart te brengen. Op die manier kan hij in overleg met zijn cliënten de aanpak bepalen.

Bel naar 088- 515 9099 of mail naar Boschma@defenz.nl voor een laagdrempelig en gratis oriëntatiegesprek.

Ivar Boschma

Over Ivar Boschma

Gespecialiseerd in:

Ivar is sinds januari 2021 werkzaam bij Defenz Advocaten. Eerst een drietal maanden als jurist en daarna als advocaat.

Ivar werkt in de algemene civiele praktijk en heeft veel kennis van en ervaring met vastgoedkwesties en het contractenrecht. Ivar procedeert en adviseert en staat zowel particulieren als zakelijke cliënten bij.

Door oog te hebben voor de wensen en behoeftes van zijn cliënten is Ivar in staat zijn cliënten goed te adviseren en zo nodig bij te staan in een procedure. Hij legt zijn cliënten de mogelijkheden en risico’s voor en bespreekt daarna met zijn cliënten de aanpak.

‘Door de zorgen, wensen en behoeftes van cliënten voor ogen te houden, kun je een resultaat bereiken, waar cliënten baat bij hebben. Vragen stellen en luisteren naar cliënten is dan ook heel erg belangrijk.’

Ivar is altijd op zoek naar het beste resultaat voor zijn cliënten. Hij wil zijn cliënten uitgebreid adviseren maar is ook voorstander van een praktische aanpak. De kortst mogelijke route naar het best mogelijke resultaat is dan ook het doel.

Bel naar 088- 515 9099 of mail naar Boschma@defenz.nl voor een laagdrempelig en gratis oriëntatiegesprek.

Contactgegevens

Ivar Boschma
Defenz Advocaten
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Opleiding

  • Bachelor rechtsgeleerdheid
    2014-2017, Universiteit Groningen
  • Master Nederlands recht, afstudeerrichting Privaatrecht
    2017-2020 , Universiteit Groningen

Publicaties

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan of neem telefonisch contact op

Als u het formulier invult nemen we dezelfde dag nog contact op.