Defenz Logo Wit Tepper Op Maat

Jaap Feitsma

Arbeidsrecht advocaat

Zoekt u een betrouwbare, ervaren en toegewijde advocaat? Jaap Feitsma heeft meer dan 7 jaar ervaring in de algemene civiele praktijk en combineert diepgaande juridische kennis met een persoonlijk en directe aanpak. 

Een echte Noordelijke nuchterling met oog voor detail die vastberaden is om het beste resultaat bij elke zaak te behalen voor zijn cliënten.

Jaap is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft daarnaast veel ervaring met het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en geschillen inzake erfdienstbaarheden en aardbevingsgerelateerde kwesties. 

Kies voor een persoonlijke een resultaatgericht aanpak. Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Jaap Feitsma

Over Jaap Feitsma: gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat

Gespecialiseerd in:

Jaap is sinds december 2020 werkzaam bij Defenz Advocaten. Voor zijn overstap naar Defenz Advocaten is Jaap een aantal jaren als advocaat werkzaam geweest bij één van de grote kantoren in Noord Nederland.

Jaap is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, houdt zich daarnaast bezig met de algemene civiele praktijk en heeft onder meer veel ervaring met procederen en adviseren in zaken op het terrein van het bouwrecht, het contractenrecht, het aansprakelijkheidsrecht, geschillen inzake erfdienstbaarheden en aardbevinggerelateerde kwesties. Hij staat zowel particuliere als zakelijke klanten bij.

Jaap streeft altijd naar het hoogst haalbare resultaat, waarbij het persoonlijke en directe contact met zijn cliënt centraal staat. Jaap is een nuchtere Noorderling, die tijd neemt voor zijn cliënten en oog heeft voor detail.

“Ik ben ervan overtuigd dat het beste resultaat behaald wordt door mij vast te bijten in de zaak, de zaak grondig te analyseren, op de hoogte te zijn van geldende wetgeving en jurisprudentie en samen met mijn cliënt te bepalen wat de beste strategie is.

Door het achterliggende belang van mijn cliënt te achterhalen, ben ik in staat op korte termijn tot de kern van het geschil te komen, waardoor mogelijke oplossingen snel duidelijk worden en cliënten weten waar zij aan toe zijn. Als die oplossing bestaat uit procederen, dan ga ik dat zeker niet uit de weg.”

Jaap is in 2017 afgestuurd aan de Rijksuniversiteit Groningen en woont in Veendam. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek en voetbalt hij.

Contactgegevens

Jaap Feitsma
Defenz Advocaten
Zonnedauw 12
9202 PA Drachten

Opleiding

  • Master Nederlands recht – specialisatie bedrijfsrecht en privaatrecht
    2013 – 2016, Rijksuniversiteit Groningen

Geregistreerde rechtsgebieden bij de Orde van Advocaten

Jaap Feitsma heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan of neem telefonisch contact op

Als u het formulier invult nemen we dezelfde dag nog contact op.